Interpack 2023 Geri Döndü

Pandemi nedeniyle 6 yıl ara veren dünyanın en büyük ambalaj fuarı Interpack, 4-10 Mayıs 2023 tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek. Fuarın başlamasına 6 ay kala, interpack tamamen dolmuştur.
İntepack 2023 18 salonu kaplayacak ve sektörün yenilikçi gücünü göstermek için hedeflenen sergi salonları, yeni özel şovlar ve forumlar içerecek. Dünyanın dört bir yanından yaklaşık 2.700 katılımcı, tüm teknoloji ve paketleme trendlerini sergileyecekler.

Gıda sektöründen gelen ziyaretçiler interpack 2023‘te her şeyi tek bir alanda bulacak. İçecek, şekerleme, fırıncılık, ilaç, kozmetik, gıda dışı ve endüstriyel ürünler sektörlerinden gelen ziyaretçiler için de aynı durum geçerli. Bu zarif düzen, ilk kez 2023’te uygulanacak olan sergi salonları için yeni bir konseptle mümkün oldu. Fuarın diğer odak noktaları – ambalaj malzemeleri ve ambalaj ürünleri, etiketleme ve işaretleme makineleri, ambalaj malzemesi üretimi ve entegre baskılı ambalajlar da kendi salonlarında bir araya getirilecek. Eşlik eden tedarikçilerin fuar “bileşenlerine” katılanların da kendi salonları olacaktır. Bu, ziyaretçilere optimum yönlendirme sağlayacak ve ticaret fuarına ziyaretlerini etkili bir şekilde planlamalarını sağlayacaktır.