Interpack 2023 için geri sayım başladı!

Interpack 2023

1958 yılından bugüne dek düzenlenen ve sektörün en önemli fuarlarından bir tanesi olarak kabul edilen Uluslararası Paketleme ve İşleme Fuarı Interpack için geri sayım başladı. Dünyanın dört bir yanındaki sektör paydaşlarını bir araya getiren fuar; 4-10 Mayıs tarihleri arasında, Almanya’nın Düsseldorf kentinde gerçekleşecek.

Köklü Tarihi ve Kapsamıyla Sektörün En Önemli Fuarı


Interpack fuarı, ambalaj üreticileri ve ambalaj kullanan tüm sektörlerinin paydaşlarını bir araya getiren son derece büyük ve önemli bir fuar. Bu önemini hem uzun bir tarihe sahip olmasından, hem de çok sayıda sektöre hitap etmesinden kazanıyor.
Interpack fuarında başta gıda, içecek, şekerleme, fırıncılık kozmetik, ilaç ve endüstriyel ürünler olmak üzere çok sayıda sektörün temsilcileri katılıyor. Ambalajlanarak satılan ürünler üreten her sektörün ve tüm ambalaj üreticilerinin katılımına açık olan fuar, böylesine geniş bir kitleye hitap ediyor olması nedeniyle çok sayıda ziyaretçi ve gazeteci ağırlıyor.
Fuar 1958 yılından 2020 yılına dek 3’er yıllık aralıklarla düzenleniyordu. 2020 yılında yaşanan pandemi ise fuarın önce ertelenmesine, ardından iptal edilmesine neden oldu. 2023 yılında yeniden kapıların ziyaretçilerine açacak olan fuar, sektörü 6 yıllık bir aranın ardından yeniden bir araya getirecek.

Interpack 2023 Takvimi Belli Oldu


2023 yılında düzenlenecek olan fuarın detayları da belli oldu. Interpack 2023, 04-10 Mayıs 2023 tarihleri boyunca Almanya’nın Dusseldorf kentinde ziyaretçilerini ağırlayacak. Messe Düsseldorf Fuar Merkezinde düzenlenecek olan Interpack’in kapıları 6 gün boyunca, 10:00-18:00 saatleri arasında ziyaretçilerine açık olacak.
178.131 m²lik bir alanda gerçekleşecek olan fuarda şimdiden 2027 katılımcının yer alacağı kesinleşti.

Interpack 2023’te sizleri neler bekliyor?


Bir önceki fuarda 55 ülkeden 2.866 katılımcıyı ve 169 ülkeden 170.899 ziyaretçiyi ağırlayan Interpack sizlere dünyanın dört bir yanındaki sektör profesyonelleriyle tanışma olanağı sunuyor. İşletmenizi bir adım öne taşıyacak inovasyonları keşfetmek, yeni iş ortaklıkları kurmak ve sektörün nabzını tutmak için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Fuarda binlerce standın yanı sıra start-up alanları, konuşmacılar, workshoplar ve bir de ödül töreni yer alıyor.
Fuarın bu yıl öne çıkan temaları arasında döngüsel ekonomi, kaynak yönetimi, dijital teknolojiler ve ürün güvenliği temaları yer alıyor. Çağın ihtiyaçlarına uygun bir sürdürülebilirlik perspektifi sunan bu temalar geleceğin ambalaj sektörünü dönüştürme potansiyelini içinde taşıyor. Sektörel trendleri yakından takip etmek isteyen katılımcıların öne çıkan temalarla ilgili etkinlikleri takip etmelerinde fayda var.

Üçsa Ambalaj Interpack 2023 Fuarında!


Üçsa Ambalaj olarak bizler de, sektörün en önemli fuarında yerimizi almak için hazırlıklarımıza başladık. 04-10 May 2023 tarihleri boyunca Messe Duseldorf’ta 07.1 salonu, B24 numaralı stantta olacağız. Ambalaj sektörünün kalbinin attığı bu benzersiz etkinlikte, siz değerli ziyaretçilerimizi ağırlamayı heyecanla bekliyoruz.