Kullanıcı ve İşletme Dostu Doypack Ambalaj

Doypack Ambajları İşletmenize Fayda Sağlar

Doypack Ambajların işletmenize çok sayıda fayda sağlayacağını biliyor muydunuz?
Doypack ambalaj, bundan yaklaşık 60 yıl önce, sadece zeytinyağı veya meyve sularını muhafaza etmek için ayakta duran poşet olarak piyasaya sunulsa da günümüzde çok sayıda farklı sektöre hizmet sunuyor.
Ve bu sayede işletmelere avantaj sağlarken, son tüketiciyi de memnun ediyor.

Doypack ya da Doypak ambalajlar, günümüzde farklı sektörde ve çeşitli ürün grupları için tercih edilmesiyle dikkat çekiyor.

Atıştırmalıklar, toz- sıvı gıdalar, baharatlar, kahveler, çaylar, tatlandırıcılar, meşrubatlar, unlu mamuller, kahvaltılık gevrekler, şarküteri ürünleri, organik gıdalar, temizlik ve hijyen ürünleri ve daha pek çok alanda Doypak Ambalajlar kullanılıyor.

Peki Doypak Ambalajları bu kadar farklı ve tercih edilebilir kılan ne?

Doypak Ambalajın avantajları ve Doypak hakkında merak ettiğiniz tüm soruların cevabı, sizin için hazırladığımız yazımızda.

Çevre Dostu Doypack Poşet

Doypak ürünlerin tümü çevre dostudur!
Neden mi?
Doypack ambalajlar geri dönüştürülebilir malzemeden üretilmektedir.
Öte yandan üretim esnasında ve sonrasında daha az kaynak kullanıldığından ve daha az enerji harcandığından otomatik olarak karbon ayak izi oluşumunun da önüne geçer.

Farklı Ürün Grupları için Farklı Çözümler Sunar

Alışveriş esnasında hemen her reyonda karşımıza çıkan Doypack ambalaj, her ürün grubuna özel hammadde ve paketleme yöntemi kullanılarak üretilmekte; kapaklı, askılı, zipli ve pencereli olarak farklı seçeneklerle karşımıza çıkmaktadır.

Bu yöntemler genellikle, plastik veya alüminyum filmler, kraft kâğıtlar ve metal ağırlıklı film kaplamalar şeklindedir.

Bu denli geniş bir yelpazede ürün gruplarına hizmet ediyor olması Doypak ambalajların kullanımının her geçen gün artacağının en büyük kanıtıdır.

Maliyet avantajı

Doypak poşetler ciddi oranlarda maliyet avantajı sağlar.
Üretimi, cam ya da metal gibi diğer ambalaj modellerine göre çok daha kolaydır.
Öte yandan ürün hacminin az olması, depolama ve nakliye süreçlerinde yapılan masrafları neredeyse yarı yarıya azaltacak, bu süreçten kazançlı çıkmanızı sağlayacaktır.

Doypack, kilitli poşet sistemi sayesinde tekrar kullanım olanağı sunması ise ambalaj atık oranlarında ciddi bir azalma yaşanmasına katkı sağlayacaktır.

Baskı Avantajı
Doypack poşet ‘lerin modern tasarımı, dik ve yayvan yapısı baskı konusunda da kolaylık sağlar.
Baskılı Doypack Ambalajları ayrıcalıklı tasarımları ve renkli yüzleri ile raflarda daha şık bir görünüme sahiptir. Bu baskı avantajı da ürünün, son tüketici karşısında dikkat çekmesine ve cazip gelmesine neden olur.

Güven Telkin Eder

Kilitli Doypack Ambalajları, son tüketici gözünde güven telkin eder. Özellikle şeffaf doypak ambalajları, satın alma esnasında tüketicinin paket içindeki ürünü görebilmesi anlamında büyük kolaylıktır. Son tüketicinin ürünü yakından inceleyebilmesi demek ise ürünü, paketli ürün kategorisinden çıkararak güvenli ürün seviyesine taşır.

Bu durum hiç şüphesiz şeffaf ve güvenilir marka kimliği yaratmak adına büyük ölçüde önem taşır.

Tüketici Dostu Kilitli Doypak

Kilitli Doypack poşetler, oldukça hafiftir.
Raflarda ya da çantada daha az yer kaplar.
Özellikle kase şeklindeki formu ve kilitli yapısı, son tüketicinin ürünü dilediği gibi taşıması ve her zaman taze bir şekilde tüketmesi için elverişlidir.

Kolayca açılan kilitli poşetlerden tüketici istediği miktarda ürünü alır sonrasında kilit sistemini tekrar kapatarak dağılma, dökülme, bozulma gibi olası durumların önüne geçmiş olur.

Doypak Ambalajlar, tekrar kullanım için de elverişlidir.
Hijyen ve kalite kuralları gereği gıda ambalajlarının bir kere açıldıktan sonra tekrar kullanılmaması gerekir.
Ancak Doypack ambalajlar aç-kapa teknolojisi sayesinde açıldıktan sonra tekrar kullanıma uygundur.

Kuru gıdaları saklamak için bu kilitli ambalajları kullanabilir, şeffaf görüntüleri sayesinde aradığınız ürünü kolayca bulabilirsiniz.

Maliyet avantajı, baskı avantajı, tüketici dostu olması, güven telkin etmesi ve çevreci ürün olması gibi pek çok dikkat çeken özelliği ile öne çıkan Doypak ambalajlar, başta gıda olmak üzere pek çok farklı sektörün gözde ambalaj ürünleri arasında yer alıyor.

Siz de Doypack Ambalaj modellerini yakından incelemek için, yetkili ve güvenilir Doypack ambalaj üreticilerinden biri olan ve sektörde 25 yılı aşkın süredir çevreci ve avantajlı ürünler sunan Üçsa Ambalaj ile iletişime geçebilir, Üçsa ‘nın geniş esnek ambalaj ürünleri yelpazesini yakından inceleyebilirsiniz