Cips Ambalajı Üretimi

Cips Ambalajı Üretimi

Yiyeceklerin üretilmiş olduğu andan itibaren tüketiciye ulaştığı bu zorlu yolda, paketleme, dağıtım, market raf ömrü ve ürünün özelliğini kaybetmemesi çok önemli unsurlardır. Tüm bu süreç içerisinde doğru ambalaj çözümü uygulanması gerekmektedir. Doğru ambalaj ise, üretimine ve kullanılan materyallerine bakılıp, geri dönüşümü olan, doğaya zarar vermeyecek şekilde üretilen ambalajlardır. Cips ambalajı üretimi sırasında, cips ambalajının içerisine konulacak ürünün tadı ve tazeliği bozulmayacak şekilde koruması amaçlanarak üretimi gerçekleştirilir. Üçsa Ambalaj olarak ürettiğimiz cips ambalajları, ürünün tazeliğini ve tadını korurken, taşıma, raf ömrü, nemden koruma gibi unsurlarla maksimum koruma sağlamaktadır.

Cips Ambalajı Materyalleri Nelerdir?

Üçsa Ambalaj çatısı altında üretilen cips ambalajları son teknoloji ve maksimum koruma sağlayan materyaller kullanılarak üretilmektedir.
• OPP / METALİZE OPP
• MAT OPP / METALİZE OPP
• PET / METALİZE OPP
• PET / ALU / PE
• PET / METPET / PE
Bu materyaller sayesinde, cips ambalajı, içerisinde barındırdığı ürünün son kullanıcıya ulaşması yolunda kimyasal ve fiziksel etmenlerden korumayı sağlamaktadır. Yüksek bariyer, düşük oksijen geçirgenliği, ışıktan ve ısıdan koruma, yüksek laminasyon kuvveti gibi birçok ambalaj çözümü barındıran bu materyaller son teknoloji ile cips ambalajlarını en üst seviyede koruma sağlayacak biçimde üretilmesini sağlamaktadır. İçerisinde barındıracağı ürüne uygun materyaller ile üretilmiş bir cips ambalajı, ürünün son kullanıcıya en taze haliyle ulaşmasını sağlayacaktır.

Cips Ambalajı Geri Dönüşümü

Cips ambalajları kullanım amacı gereği barındırdığı ürünü son kullanıcıya en taze halinde ulaştırmalıdır. Bununla birlikte çevre dostu, geri dönüşümü sağlanabilen ve gıda israfını azaltan bir cips ambalajı, sürdürebilir bir doğa için var olmalıdır. Üçsa Ambalaj olarak ürettiğimi cips ambalajları, kullanılan materyaller ile koruma sağlarken son derece doğa dostu ve geri dönüşüme uygun ambalajlardır. Yenilikçi tasarımı, çevre dostu nakliye avantajı, uzun raf ömrü sağlaması ve daha az enerji ile daha az doğal kaynak harcayan cips ambalajları üretilmektedir. Cips ambalajları üretiminde fosil yakıt ve su kullanımını en aza indirerek çevre dostu ve minimum karbon ayak izi bırakarak cips ambalajları üretimi gerçekleştirilmektedir.

Üçsa Ambalaj’ın ürettiği Cips Ambalajları hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.